اولا الفطار
لازم يكون فيه بقوليات مثل الفول
طبعا طريقه التحضير انه يكون كما هو
حبات الفول الصحيحه بدون هرس وعليه ملعقه زيت زيتون
ثانيا بين الفطار والغدا
خيار او خس او جزر
حيث ان هذه الخضروات بها سعرات حراريه اقل
وف نفس الوقت مالئه
ثالثا وجبه الغداء
قطعه لحم سواء مسلوق او مشوي
او
قطعه سمك سواء مشوي او مقلي بس منزوع الجلد
او
صدر فرخه لانه اقل ف الدهون من لحم الورك وايضا يكون مسلوق او مشوي
ملوحظه ياريت لو كان الطعام مش كامل السوا
رابعا وجبه العشاء
حبه بطاطس +بصل +فلفل+طماطم+بقدونس+شبت
ونسلق البطاطس مع قليل من الملح
ملحوظه
كل 100جم من البطاطس به 80 سعر حراري فقط
لاحظ ان تناول التفاح او الخيار يجعل الوجه اكثر نضاره
في فتره الريجيم
لازم يكون فيه بقوليات مثل الفول
طبعا طريقه التحضير انه يكون كما هو
حبات الفول الصحيحه بدون هرس وعليه ملعقه زيت زيتون
ثانيا بين الفطار والغدا
خيار او خس او جزر
حيث ان هذه الخضروات بها سعرات حراريه اقل
وف نفس الوقت مالئه
ثالثا وجبه الغداء
قطعه لحم سواء مسلوق او مشوي
او
قطعه سمك سواء مشوي او مقلي بس منزوع الجلد
او
صدر فرخه لانه اقل ف الدهون من لحم الورك وايضا يكون مسلوق او مشوي
ملوحظه ياريت لو كان الطعام مش كامل السوا
رابعا وجبه العشاء
حبه بطاطس +بصل +فلفل+طماطم+بقدونس+شبت
ونسلق البطاطس مع قليل من الملح
ملحوظه
كل 100جم من البطاطس به 80 سعر حراري فقط
لاحظ ان تناول التفاح او الخيار يجعل الوجه اكثر نضاره
في فتره الريجيم